woensdag 31 augustus 2016

Gefeliciteerd

Dit kaartje heb ik al een tijdje geleden gemaakt. Leuk voor een bruiloft.
Het is een kaartje gemaakt van craft papier en papier van het blok Wedding Bells van Wild Rose studio's.

Groetjes, Tineke.

zondag 28 augustus 2016

Mannenkaart met bootje

Ik vind dit stansje echt erg leuk. Heb er al menig kaartje mee gemaakt.
Met de achtergrondstrookjes in maritieme sfeer, komt dit bootje goed tot zijn recht.
Groetjes, Tineke


woensdag 24 augustus 2016

Serie van vier vakjeskaarten

Met deze serie van vier heb ik verschillende sketches gebruikt. Hetzelfde papier en toch verschillende kaarten. Was erg leuk om te doen.


Groetjes, Tineke


zaterdag 20 augustus 2016

Beertje voor een meisje

Deze drieluik heb ik op Pinterest gespot en vond ik zo leuk, dat ik hem heb nagemaakt. Met het beertje van MD en de stempels van Els Brigé werd het een gezellige kaart.


Groetjes, Tineke

woensdag 17 augustus 2016

Strand, zee en relaxen

Dit keer heb ik twee kaartjes gemaakt van 10x10 cm. Is ook wel weer eens leuk om te maken. Het thema is de zee en vooral relaxen. Met deze stans van MD komt dat gevoel denk ik wel over. en door het papier van de zee te scheuren, lijken het net golven. De schelpjes en visjes heb ik via Marktplaats gekocht.



Groetjes, Tineke



zaterdag 13 augustus 2016

Herfstegeltje

Vandaag laat de zon het afweten en denk ik alweer een beetje aan de herfst. Hoewel ik hoop, dat we nog wel wat zomer krijgen. Ik heb wel een herfstkaartje gemaakt met de herfstblaadjes en het Egeltje van MD. Ook het hout is van een standje van MD. Schattig hè, dat egeltje?


Groetjes, Tineke

woensdag 10 augustus 2016

Panda"s

Deze panda's van Marianne Design vind ik zo schattig. Het is ook al leuk om ze in elkaar te plakken en zo langzamerhand komt er dan een lieve panda tevoorschijn. Ik heb een kaart gemaakt voor een meisje en een jongen en heb ze geplakt op een zwart-wit gestippelde achtergrond.



Groetjes, Tineke

zondag 7 augustus 2016

Snuggle Bunnies 2

Ik vind deze bunnies zo schattig, dat ik weer een setje heb gekleurd en een leuke kleurencombinatie heb gemaakt. Ik ben superblij met mijn nieuwe stiften van Spectrum Noir. Overigens is het dezelfde sketch als mijn vorige kaart. Het designpapier is van BoBunny.


Groetjes, Tineke




donderdag 4 augustus 2016

Snuggle Bunnies

Gisteren hebben mijn dochter en ik weer een knutselavond gehad. We gingen aan de slag met mijn nieuwe stiften van Spectrum Noir. Ik kocht ze deze week voor een leuk prijsje, omdat een hobbyzaakje hier in de buurt ze uit het assortiment deed. Het was even oefenen met het creëren van schaduw, maar uiteindelijk is het best goed gelukt vind ik zelf.


Met deze kaart doe ik mee aan de sketch uitdaging bij Sunday Stamps. Linda ging met dezelfde sketch aan de slag, dus neem ook eens een kijkje op haar blog om te zien wat zij gemaakt heeft.


Groetjes, 

Tineke