maandag 30 november 2015

Franse Katten

Vandaag laat ik jullie een kaart zien van vrolijke stroken papier met twee sierlijke Franse katten op de voorgrond. Er zijn heel wat kattenliefhebbers in de familie, dus dit kaartje gaat vast een goede bestemming krijgen.


Ik ben weer benieuwd wat jullie ervan vinden.

Groetjes,

Tineke

donderdag 26 november 2015

Washi Tape met Bloem

Ik heb inmiddels heel wat rolletjes washi tape en er komen zo vaak mooie kaarten voorbij op internet! Ik doe eigenlijk wel wat te weinig met tape, maar ik heb laatst deze kaart in blauwtinten gemaakt. Vind de kleurencombi zelf eerlijk gezegd best goed geslaagd. Lekker fris turquoise met wat stoerder grijs-zwart.


Toch maar wat vaker tevoorschijn halen, die tapejes.

Groetjes,

Tineke

dinsdag 24 november 2015

Vlinder en van Harte

Vanwege het seizoen, een kaartje in herfstkleuren. Ik gebruikte de alfabet-stempels die ik voor mijn verjaardag kreeg van mijn dochters. Ik heb ze nog niet heel veel gebruikt, maar erg handig om zo iedere tekst naar wens te kunnen maken!


Groetjes,

Tineke

zaterdag 21 november 2015

Welkom kleintje

Onlangs leende ik van mijn dochter deze beertjes-stans. Ik maakte daarmee een voorraadje beertjes en heb met deze alvast een kaart gemaakt. De rest bewaar ik voor een andere keer.


De kaart kan door de verschillende kleuren voor zowel een jongen als een meisje gebruikt worden.

Groetjes, 

Tineke

woensdag 18 november 2015

ATC met Bloemen en Vlinders

Mijn dochter heeft me wegwijs gemaakt in de ATC's (Artist Trading Cards). Dit zijn kleine kaartjes van 6,4mm bij 8,9mm die je vaak in een serie van drie of vier maakt en die je dan met elkaar kunt ruilen.
Zo krijg je dus een hele collectie aan mini-kaartjes die gemaakt zijn door verschillende mensen, heel leuk!

Je kunt ze bijvoorbeeld hier ruilen: Facebook groep Marianne Design ATC's.

Dit is een van mijn eerste series ATC's, ze zijn inmiddels allemaal al geruild:


Heb jij ook wel eens ATC's gemaakt?

Groetjes,

Tineke

zaterdag 14 november 2015

Blauwe Bloem

Dit kaartje is weer gemaakt met een van mijn favoriete stansen van dit moment, de bloem waarmee ik eerder ook al deze kaart maakte. Nu maakte ik hem in het blauw-turquoise en een laagje blaadjes minder, ziet er gelijk heel anders uit zo.

Het papier in de cirkel is eigenlijk van het nieuwe kerstpapier van Marianne Design, maar kan zo best toch? Het is tenslotte een soort bloemetjespatroon.


Fijn weekend!

Groetjes,

Tineke

woensdag 11 november 2015

Uit Fietsen - Ciao

Vandaag laat ik een kaartje zien waarop ik gebruik gemaakt heb van de leuke embossingmal met bakstenen. Het doet me denken aan een buitenmuur van een huis. 

In de tuin van het huis heb ik een boom gepland en daartegenaan mijn fiets gezet. Ik heb het kaartje gemaakt in herfst-achtige kleurtjes.


Deze kaart doet mee aan de uitdaging 'trees/ leaves' bij Moving Along with the Times.

Groetjes,

Tineke

maandag 9 november 2015

Happy New Year

Het is even stil geweest op mijn blog, maar daar ben ik weer!

Ik heb een kerstkaartje gemaakt met een van mijn favoriete stansen: de helleborus. Ik gebruikte daarbij ook het glitterpapier dat ik laatst kocht. Het is een beetje donkerbruin-koperkleur, heel stijlvol vind ik.


Deze kaart doet mee aan:
Hobbyvision: Kerst
KIC: Kerst
AnMa Creatief: Kerst/ Winter

Groetjes,

Tineke